Versierde taarten bestellen

Een voetbaltaart laten maken of liever een prinsessentaart? Een Disneyfeestje of een babyshower?
Hollandse biscuittaarten, Amerikaanse taarten óf exotische Antilliaanse taarten.
Delisse2 maakt uw versierde taarten helemaal op maat! Niet alleen een feestje voor het oog, maar ook vol van smaak. Delisse2 bezorgt gratis uw bestelling in Zeeland.

Welke versierde taarten maken we?

Hollandse Taarten bestellen

De Hollandse taarten worden gemaakt met een luchtige biscuitbasis. De taarten zijn licht en vallen niet zo zwaar op de maag.

Biscuit is van zichzelf neutraal van smaak en is daarom perfect om te combineren met vullingen en toppings. 

De taarten kunnen helemaal gemaakt worden zoals u wilt.  
Populair zijn de voetbaltaart, de princessentaart, Pikachu taart, Disneytaart en taarten met babyversiering.

Amerikaanse Taarten bestellen

De Amerikaanse taarten worden gemaakt met een rijke cakebasis. Deze taarten zijn zwaarder en hebben een compactere basis, de Amerikaanse Taart is dus stevig en ideaal voor een custom 3D taart.

De basis voor de Amerikaanse taarten heeft een vollere smaak van zichzelf. Bovendien kan de basis van de taart ook heerlijk op smaak gebracht worden en is er dus eindeloos te variëren met smaken van de taart en vulling.  Ook deze taarten zijn te versieren zoals u wilt.

Eén van de favorieten is de volle Amerikaanse chocoladetaart, deze kunnen we versieren met bloemen en oreo’s en is een luxe eye catcher op elk feest. 

Antilliaanse Taarten bestellen

Met Antilliaanse taarten gaat Delisse2 back to the roots. Deze exotische taarten worden gemaakt op basis van authentieke Antilliaanse recepten.
Kies voor lekkere Pruimentaart, Antilliaanse Botertaart, Pinja Colada Taart of Bolo di pinda – Antilliaanse pinda taart.

Wil je onze bestseller van de Antilliaanse Taarten bestellen? Neem dan de traditionele Ponche Crema Taart deze smeuïge botertaart wordt gevuld met een pudding op basis van de Antilliaanse likeur Ponche Crema en is echt een exotische aanvulling voor uw feest.  

Ook taart bestellen?

Chat openen